Ons kerstgeschenk: een website voor een goed doel

All I want for Christmas…kerstgeschenk

We hebben lang nagedacht over een kerstgeschenk dat we aan onze lieve klanten wilden geven. Iets cools, unieks en waardevols. Iets dat je niet zomaar weggooit, iets waar je echt iets aan hebt. En het liefst ook nog gerelateerd aan web of online. Toen kwam Nico met het briljante idee om ook iets te geven aan niet-klanten. Dat maakte het nog moeilijker. Daarom gaan we het dit jaar anders doen: we schenken een website aan een goed doel! We doen niet kinderachtig, als we het doen doen we het goed. We pakken flink uit om het goede doel op de online kaart te zetten.

De vraag is natuurlijk, welk goed doel? Dat mochten jullie bepalen. Via een formulier op deze pagina kon iedereen aanbevelingen insturen. Goede doelen waarvan je vindt dat ze een nieuwe website verdienen. In totaal werden er meer dan twintig goede doelen aanbevolen, en omdat we onmogelijk konden kiezen hebben we een winnaar geloot.

chopardreplica.com reddit features a altesse beauty area.highest quality fendi forever fendi fow828a2yuf0qa1 001 quartz womens 19mm.

Op kerstavond maakten we de winnaar van de actie bekend: Houses4Nepal!

Screenshot kerstactie

 

MENU