Hug it out

Zoek de kerstballen, verzamel het poedersuiker en vul de voorraadkasten. Het einde van het jaar is in zicht. Dat betekent dat het weer tijd is voor de bekende en minder bekende lijstjes. Heb je bijvoorbeeld de webdesign trends voor 2015 volgens mensen die er echt verstand van hebben al gezien? En weet je al welke ontwikkelingen zich op het gebied van online marketing aandienen?

Maar met de oliebollen op tafel is het ook tijd om terug te kijken. Bijvoorbeeld om te zien of je je hebt gehouden aan de Webdesign Trends 2014. Onze vrienden van Time verzamelden speciaal voor jou de 50 beste websites van 2014 en uiteraard vind je de meest prachtige en bijzondere websites van dit jaar via Awwwards. Maar wat ook geen kwaad kan is om eens terug te lezen wat Google in 2014 veranderde aan zijn algoritme

Het is een goed jaar voor werknemers, dat betekent dat je waarschijnlijk tijd over hebt die je graag nuttig wilt besteden. Dan is de periode tussen kerst en oud & nieuw een mooi moment om je als front end developer toch eens te verdiepen in SASS en Angular. Ben je op enige manier betrokken bij PHP projecten, dan kun je niet meer om Laravel heen.  Even geen zin in werkgerelateerde stof? Leef je uit met de beste longreads van 2014.

Maar, belangrijker dan de technologische ontwikkelingen zijn maatschappelijke ontwikkelingen. Welkom in het menselijke tijdperk: spijker, kop, raak. 

Ons motto voor het laatste stukje 2014 en het komende jaar is simpel: Hug it out. Tot volgend jaar!

MENU