Transfernieuws: Stijn verruilt Draad voor TamTam

Alleen de besten kunnen blijven, roepen we nog wel eens door het Tabakhuis. Maar voor de allerbesten is er altijd een stapje hogerop. Stijn heeft na een mooie periode van ruim tweeënhalf jaar – vanaf de eerste minuut van Draad- eindelijk toegegeven aan de verleiding om in thuisstad Amsterdam aan de slag te gaan. Wij zagen het al wel aankomen, hij had zelf nog even nodig om het te beseffen. En we zijn best een beetje trots, want straight from the desks of Draad @Nijkerk naar een mooie freelance positie bij TamTam is niet mis.

Draad moet verder zonder echte Amsterdamse hipster. De afscheidstournee was al een tijdje ingezet, maar werd gister feestelijk afgesloten met een workshop longboarden in het Vondelpark met aansluitend een veganistische maaltijd bij het Robin Food Kollektief. En uiteraard eindigde de avond in stijl, in De Blaffende Vis werd emotioneel afscheid genomen.

Stijn, hoe cool we het ook vinden dat je naar TamTam gaat, we gaan je wel missen maat. Succes en bij bugs weten we je te vinden!

 

 

MENU