Maarten en Rick kiezen voor nieuw avontuur

Wat doen vijf enthousiaste kerels van drie-, vier- en vijfentwintig met een gedeelde passie voor alles dat met internet te maken heeft. Inderdaad. Die zeggen hun baan of onderneming op en beginnen volledig anticyclisch een fullservice internetmarketingcommunicatiebureaustudioding.

Zo begonnen we iets meer dan een jaar geleden met heel veel zin, ambitie en doorzettingsvermogen aan Draad. We zijn een jaar verder, beter, groter, bekender en vooral wijzer. Daarmee is het moment aangebroken dat twee mannen van het eerste uur Draad gaan verlaten. In goed overleg hebben Rick en Maarten besloten vanaf 1 december, na afronding van de lopende opdrachten, te kiezen voor een nieuw avontuur. Samen zullen ze zich gaan richten op veelbelovende concepten rondom online marketing.

Bart, Tycho, Stijn, Nico, Geoffrey, Stan, Rudi, Christian, Kirill en Viktar zullen verder doorgaan op de ingeslagen weg, namelijk het maken van gave online oplossingen voor uitdagende merken en organisaties. En uiteraard wensen we Rick en Maarten het allerbeste toe bij hun nieuwe online activiteiten.

Het beste, makkers!

MENU