• WE ZIJN VERHUISD!

  Echt? Ja, echt! We zitten tijdelijk niet meer op de tweede verdieping van het Tabakhuis, maar op de begane grond! Voor altijd? Nee, zodra de temperatuur weer onder de 30°C gaan we weer lekker terug.🌶

 • NICO HEEFT DE VIERDAAGSE UITGELOPEN. ZONDER TE TRAINEN.

  “Het is louter lopen”, “Het is niet anders dan van je bureau naar de koffieautomaat, maar dan 50.000 keer”, “Probeer maar eens een dag stil te zitten, da’s pas zwaar”. Nico had er zin in.

  Aan de voorbereiding lag het niet, want die was er niet. Zonder te trainen gewoon die Nijmeegse Vierdaagse uitlopen is gewoon netjes. Daar kun je wel twee weken voor naar de koffieautomaat strompelen.

 • Draad sponsort tractorpullingteam Green Lighting

  We zijn gek op trekkers. Het was even spannend, maar na harde onderhandelingen zijn we eruit gekomen met tractorpullingteam Green Lightning. Deze zomer staat het Draad logo op de neus van de krachtige John Deere!

 • Radboud Universiteit neemt Draad-applicatie in gebruik

  Studenten van de Radboud Docenten Academie maken deze zomer gebruik van een superhandige applicatie voor de matching van vraag en aanbod van stageplekken op middelbare scholen. Prachtig project in samenwerking met onze vrienden van Frisse Blikken!

positive tabulation is really jacob and co replica astronomia tourbillon mens 44mm at100 30 ac sd a automatic white dial job role specs.rolex vape rdta for sale inspiration ingenious inheritance in the blood.