draadcore

We maken niet alleen websites, maar ook webapplicaties op maat. Systemen voor intern gebruik, complexe koppelingen tussen software en websites, API’s en meer zaken die moeilijk uit te spreken zijn. Zie het als maatwerksoftware; maar dan online. Voor het bouwen van webapplicaties maken we gebruik van het populaire PHP Framework Laravel. Wij vinden het supercool, en vertellen je graag waarom.


Laravel == Draad


Laravel is een framework voor ontwikkelaars. Dit betekent dat de focus ligt op mooie, testbare en herbruikbare code schrijven. Lekker no-nonsense en straight-to-the-point dus. Net als wij. Laravel stelt ons in staat om snel een prototype van een applicatie op te zetten, waardoor we al snel kunnen kijken of een oplossing gaat werken of dat er misschien een andere richting op gestuurd moet worden. Dat zorgt ervoor dat we het ontwikkelproces heel flexibel kunnen houden, voortschrijdend inzicht is de norm. Agile, noemen anderen het. Daarnaast werkt het ook nog eens perfect met bijna elke moderne webtechnologie samen en past het daardoor perfect in ons arsenaal.

Testgedreven ontwikkeling met Laravel


Een groot voordeel van Laravel is dat we onze applicaties al kunnen testen voor ze gebouwd worden. Door van tevoren de applicatie goed uit te denken en te beginnen met het schrijven van tests, kunnen we problemen al oplossen voor we ze tegenkomen. We schrijven deze tests in het Nederlands, met dezelfde termen die jij ook gebruikt. Dus eigenlijk gewoon met de wensen van de klant. Zo kun je al vanaf het begin zien hoe ver de ontwikkeling van de applicatie is ten opzichte van de afgesproken functionaliteiten!


Visual Builder


Gravity Forms

Schrijven is schrappen


Schrijver Godfried Bomans zei het al: “Schrijven is schrappen.”. Dit geldt tegenwoordig ook voor het schrijven van code. Door steeds per functionaliteit de code te schrijven en werkbaar te maken, kunnen we al in een vroeg stadium problemen in het proces ontdekken en aanpakken. Dit leidt niet alleen tot goed testbare en goed overdraagbare code, maar stelt ons ook nog meer in staat om mee te denken met wat jij wilt. Voortschrijdend inzicht is de norm, niet de uitzondering. Want soms weet je als klant vooraf nog niet precies hoe het tot in detail moet werken.

Laat maar eens wat zien!


Genoeg droge stof over veel te complexe materie die eigenlijk alleen echt interessant is voor ontwikkelaars. Jij bent hier om te zien wat wij kunnen, of we hiervoor nou Laravel of WordPress gebruiken. Inmiddels hebben we een mooie verzameling supergave webapplicaties. Per project vertellen we je graag waarom wij denken dat Laravel juist dat beetje extra geeft. Zien is geloven!SEO Friendly

Responsive

Iedereen mag meedoen in Doetinchem


De Gemeente Doetinchem heeft een geweldige visie voor ogen: elke inwoner moet mee kunnen doen aan sport, cultuur en andere activiteiten. Ongeacht inkomen. Dat regelt het Meedoenarrangement: inwoners met een laag inkomen krijgen punten, die ze kunnen gebruiken voor het aankopen van producten die worden aangeboden door aangemelde organisaties. Denk aan buskaartjes, toegang tot het zwembad of lidmaatschap van de voetbalclub. Een supermooi systeem, met één uitdaging: de applicatie moet in 3 maanden gebouwd worden.

We gingen aan de de slag met Laravel, met als resultaat een product dat precies aansluit bij de visie van de gemeente Doetinchem. Zo hebben wij vroeg in het proces alle mogelijke stappen beschreven in scenario’s en deze vervolgens omgezet in tests. Dat gaf ruimte om onderweg direct verbeteringen en uitbreidingen toe te voegen die de applicatie nóg beter maken. Bij elke prototype wat wij lieten zien konden we aantonen waar wij binnen deze scenario’s precies zaten door middel van deze tests. Het resultaat is een feilloos systeem wat door 4.000 inwoners van de Gemeente Doetinchem gebruikt wordt. Bekijk het vooral zelf op meedoenarrangement.nl

Een online stuklijstprogramma


Je kent het wel; je bent een enorme technische installatie aan het ontwerpen, maar je collega’s aan de andere kant van de wereld moeten uitrekenen hoe zwaar de voet van deze installatie is. Ze loggen hiervoor in via een VPN-verbinding, en moeten bij elke muisbeweging tot 30 seconden wachten totdat ze dit zien gebeuren.

Nee? Niet eerder meegemaakt? Onze klant liep wel tegen dit probleem aan. In no-time konden wij aanschuiven en meekijken in de werking van het programma, dat overigens stamde uit 1994, en meedenken met nieuwe functionaliteiten. Wij hebben dit volledige stuklijstprogramma als webapplicatie gebouwd met Laravel. Zo kunnen nu dagelijks tientallen medewerkers over de hele wereld gelijktijdig werken in dit systeem  dat bedrijfskritische informatie bevat en 24/7 bereikbaar moet zijn. Als bijkomend voordeel zijn bijzondere functionaliteiten zoals het exporteren van alle producten naar Excel en het berekenen van het gewicht van alle producten binnen een lijst nu zo’n 30x sneller. Dan ga je internetten!
buy hot sale balenciagareplica.re.sv watches is easy to operate and easy to read.

Dynamische content
Responsive

Koppeling tussen WordPress en een API


Stel je voor dat je een recruiter bent. Al je vacatures staan ingevuld in een systeem, alle sollicitanten hebben een account en je hebt de hele dag vrijgepland om alle binnenstromende sollicitaties te behandelen. Voor je het weet is het 16.00, heb je drie sollicitaties verwerkt en heb je een nieuwe highscore bij patience. Wat is er fout gegaan?

Het probleem is dat je een prachtige website hebt, met informatie over je bedrijf en een geweldig vacatureprogramma wat gevuld is met je vacatures. Maar de twee communiceren niet met elkaar. De vacatures komen niet op je website, en (potentiële) sollicitanten kunnen ook niet via je website reageren. Onze klant overkwam dit ook en wilde hier een oplossing voor. Met Laravel hebben wij een tussenlaag gebouwd die de WordPress website verbind met de API van het vacatureprogramma. Doordat Laravel enorm flexibel is konden wij een systeem bouwen die feilloos communiceert met twee totaal verschillende systemen. Alle vacatures worden nu ook getoond op de website, en er kan zelfs via de website gereageerd worden, inclusief CV en motivatiebrief!

Grote hoeveelheden data verwerken


Affiliate marketing, een term die je een paar jaar geleden overal om de oren kreeg. Onze klant werd hier ook door getroffen en had het idee om een website op te zetten om mobiele telefoons en abonnementen te verkopen als affiliate. Om daar echt geld in te kunnen verdienen moet je alleen alle soorten abonnementen bij alle providers aanbieden. Deze providers leveren deze gegevens elke dag aan bij de affiliate marketeer. Het probleem is alleen dat deze bestanden soms wel bijna een gigabyte groot zijn.

We hebben met Laravel een systeem gebouwd dat geautomatiseerd elke dag deze bestanden stuk voor stuk importeert en behandelt. Zo is de website altijd up-to-date met de laatste gegevens van de telecomaanbieders. Het werd een razendsnel systeem dat grote hoeveelheden data efficient en correct importeert. Dit resulteert in een database van enkele gigabytes groot, waar de voorkant van de website (die ook in Laravel is gebouwd) totaal geen last van had.

Dynamische content

Ondersteuning van een community


Laravel is open source en wordt onderhouden door ruim 1300 programmeurs, waar onze Rudi er eentje van is. Laravel is daarnaast ook nog eens gebaseerd op het grote Symfony framework, wat op zijn beurt door ruim 1400 programmeurs wordt onderhouden. Dat Laravel razend populair is blijkt wel uit het grote aantal plugins en componenten wat beschikbaar is als open source. Van het exporteren naar Excel tot een koppeling leggen met Twitter, je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat al. Als klap op de vuurpijl komt Laravel elke twee jaar met een LTS (Long Term Support) versie die twee jaar lang bug- en security fixes krijgt en biedt daarnaast een tool om (bijna geheel) geautomatiseerd te upgraden naar de nieuwe versie.Samen werken aan de website

Veiligheid voorop


Juist met webapplicaties is het enorm belangrijk dat de veiligheid gewaarborgd is. Laravel is ontwikkeld met dit idee in het achterhoofd en gebruikt de laatste veiligheidstechnieken. Zo wordt alle data versleuteld verstuurd en worden alle alle veel voorkomende aanvallen afgeslagen. Vaak maakt veiligheid het ontwikkelen lastiger en duurder. Het mooie van Laravel is dat je als ontwikkelaar niet wordt tegengehouden door de veiligheidsfeatures. Bijna alle veiligheid wordt uitgevoerd op een laag waar de applicatie vervolgens op draait. Dit zorgt ervoor dat de basis veilig is, en alle communicatie die door de applicatie wordt gedaan met de lagen daaronder zijn daardoor ook veilig.

100% veiligheid bestaat niet op het internet, maar wij kunnen er wel voor zorgen dat we altijd voorop lopen op dit gebied.


Revisies & Back-ups

Snelle websites

Sneller dan het licht


We kunnen met Laravel niet alleen alles maken wat je kunt bedenken, maar we kunnen ook zorgen dat het eindresultaat razendsnel is! We doen dit door middel van een aantal optimalisaties op het gebied van dataverwerking en het slim toepassen van cache. Zo heeft de bezoeker / gebruiker altijd een snelle laadtijd!

it can be rolex christian dior replica task to deliver prosperous data to observe lovers along with fans.rolex replications for sale good experience at any given time is was similar to.

© Draad 2024
best vitamins for male enhancement extenze viagra para que sirve blue bull male enhancement is ginseng good for male enhancement pills that give you an erection free sample of male enhancement pills xtra power male enhancement pills top male libido enhancers herbal pills for male enhancement big cherry flavor extenze skinny gal weight loss for women diet pills target l theanine appetite suppressant what happens when you take diet pills what bmi qualifies for wegovy h pylori and inability to lose weight vegetarian diet to lose weight fast best weight loss fat burner pills beat over the counter diet pills best strongest appetite suppressant what doctor can help me lose weight thc gummies illinois botanical farms cbd gummies reviews wyld gummies cbd cbn online thc gummies for sale cbd infused gummies plus cbd gummies 2 cbd gummies for inflammation blue vibe cbd gummies dosage sudafed sleep cbd tincture laura ingraham cbd gummies can thc gummies cause dehydration sleep cbd gummies usa cbd gummies cruise cbd gummies purchase mender pain salve cbd can louisana sale cbd products high quality cbd for anxiety cbd for chronic pain reviews power cbd gummies is cbd good for chronic pain
MENU